#DiadelsMuseus| Concert de Núria Graham

Presentarà el seu darrer treball, “Marjorie”

Amb motiu del Dia dels Museus, Núria Graham oferirà un concert al MNACTEC per presentar el seu darrer treball, “Marjorie” (Primavera Labels, 2020).

El tercer disc de Núria Graham arrenca acomiadant-se de la seva Irlanda natal per endinsar-se en una espècie d'arbre genealògic on es confonen personatges reals i inventats. Personatges que apareixen i desapareixen, la nostàlgia per les coses que no vivim, els bars, pertànyer sempre als llocs que deixem i passar comptes amb un mateix.

El disc conté alguna de les cançons més rodones de la seva carrera, escrites originalment a piano, caixa de ritmes i veu, pensant en clàssics com Todd Rundgren, Carole King o Joni Mitchell i en alguns dels seus hereus com Cass McCombs o Angel Olsen. Un mirall que retorna una imatge a mig camí entre el soft rock d'atmosferes enrarides i el soul líquid.

“Marjorie” arriba en el millor moment de Núria Graham com a intèrpret i compositora, després d'estar girant des dels 16 anys per tot l'Estat i de tocar les seves cançons en països com els Estats Units, Anglaterra, Alemanya, Portugal, Suècia, República Txeca o França.

Aforament limitat. Cal fer reserva prèvia a través del web. En cas de pluja, el concert es farà a l'interior del Museu. Consulteu les mesures adoptades al MNACTEC per la Covid-19.​

Do you want to receive updates on cultural activities? Subscribe

Activity type: Show

Category: Culture

Duration: 65 min

Price: Gratuït

Dates:

No dates availables