Cinema a la fresca | Madame Curie

La història real i increïble de Marie Sklodowska-Curie i el seu treball guanyador del Premi Nobel que va canviar el món

El MNACTEC organitza el tradicional cicle de cinema a la fresca, que proposa tres sessions al pati històric del Museu. El divendres 9 de juliol, a les 21.30 h, es projectarà la pel·lícula:

MADAME CURIE

La història real i increïble de Marie Sklodowska-Curie i el seu treball guanyador del Premi Nobel que va canviar el món. A mesura que descobreix elements radioactius prèviament desconeguts, es torna evident que la seva recerca podria conduir a aplicacions en medicina que permetrien salvar milers de vides, però també a usos bèl·lics que podrien destruir-ne milions (FilmAffinity).

Direcció: Marjane Satrapi.

Intèrprets: Rosamund Pike, Sam Riley, Anya Taylor-Joy, Aneurin Barnard, Simon Russell Beale, Jonathan Aris, Indica Watson, Mirjam Novak, Tim Woodward, Cara Bossom, Richard Pepple, Michael Gould, Mark Phelan, Corey Johnson.

2019, Regne Unit.

Drama, biogràfic. 1 h i 49 minuts.

Versió original subtitulada en català.

No recomanada a menors de 7 anys.

 

Aforament limitat a 150 persones. Es recomana comprar l'entrada anticipada en línia o bé adquirir l'entrada anticipada presencialment al museu per assegurar la reserva de plaça per a l'activitat.

Obertura de portes a les 21.00 h. Hi haurà servei de bar durant la sessió. En cas de pluja, la projecció es farà a l'interior del museu.

 

Do you want to receive updates on cultural activities? Subscribe

Activity type: Cinema

Category: Culture

Duration: 1 h 49 min

Price: 2 euros

Dates:

No dates availables