Presentación del libro 'Traços de llum'

Una mirada a la primera técnica fotográfica: la daguerreotipia

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya us convida a la presentació del llibre Traços de llum. La col·lecció Duran de daguerreotips.

La presentació tindrà lloc al mNACTEC el proper dijous 16 de febrer, a les 18.30h, i anirà a càrrec del director del Museu, Jaume Perarnau, i del cap de Conservació i autor del llibre, Oscar González.

Traços de llum. La col·lecció Duran de daguerreotips és el primer llibre de la nova col·lecció Col·leccions del mNACTEC i  vol descobrir els daguerreotips que conserva el Museu amb un format atractiu i original. Una primera versión reducida del libro dio lugar a la primera exposición virtual del portal Fotografia a Catalunya con gran éxito de visitas. En una època en la qual la fotografia segueix evolucionant i adquirint protagonisme, el llibre fixa la mirada en el naixement dels daguerreotips i com van modificar per sempre la percepció que els éssers humans tenien vers el món i vers si mateixos. Traços de llum proporciona les claus per poder apreciar les joies de la fotografia antiga, el virtuosisme dels treballs d'alguns dels primers fotògrafs i l'ús que d'aquestes obres va fer la societat del seu temps.

En l’acte s’exposaran alguns daguerreotips de la col·lecció del Museu i es regalarà un exemplar del llibre als assistents.

¿Quieres estar al día de las actividades divulgativas? Suscríbete al boletín

Tipo de actividad: Presentación

Categoría: Investigación y divulgación

Duración: 1 hora

Precio: Gratuït

Fechas:

Actualmente no hay fechas disponibles