Atorgat l’ajut Francesc Salvà i Campillo 2022

L'ajut estava convocat pel MNACTEC i l'Institut Ramon Muntaner

El IV ajut de recerca Francesc Salvà i Campillo, que convoquen el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) i l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), ha estat atorgat a Eva Marín Aznar, que ha presentat el treball Projecte de museïtzació de la Farmàcia Pinyol de Llardecans (Segrià).

L’Ajut de recerca, que reconeix els estudis sobre els diferents àmbits que configuren el patrimoni, la història, la cultura industrial, científica i tècnica de Catalunya, porta el nom del metge, físic i meteoròleg català Francesc Salvà i Campillo, que fou pioner de la telegrafia. 

L'Ajut, dotat amb 4.000 euros, està destinat a donar suport d'una manera prioritària a investigadors/es joves, en període de formació o en les primeres etapes d'activitat investigadora.

El jurat ha destacat l’interès científic del projecte, que presenta propostes patrimonials de futur vinculades a l’àmbit sanitari. El jurat ha manifestat el seu agraïment als participants, ha ressaltat l’alt nivell de les propostes presentades i ha instat els investigadors i estudiosos a continuar treballant en aquesta línia.

press-clock 10 octobre 2022