Magda Fernández, guardonada amb un Premi Bonaplata

Ha estat la impulsora de diversos materials didàctics del Sistema Territorial del mNACTEC

L’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC) va lliurar ahir els guardons de la 26a edició dels Premis Bonaplata per la valoració del patrimoni industrial, tècnic. Enguany l’experta en Didàctica de les Ciències Socials Magda Fernández Cervantes ha rebut un Premi Bonaplata, en la categoria Premi Especial de Patrimoni de col·laboració amb el Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

Magda Fernández ha rebut el premi per ser la impulsora i l’ànima dels antics Quaderns de Didàctica i Difusió del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, de les publicacions de Biodiversitat i de les noves guies i plànols dels museus del Sistema. La guardonada és experta en Didàctica de les Ciències Socials, va estar al capdavant del plantejament pedagògic del mNACTEC i hi continua com a assessora. Els Quaderns de Didàctica i Difusió es van convertir en un referent per al món de la pedagogia i per a altres museus.

Premis Bonaplata

Organitzats per l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya, els Premis Bonaplata tenen com a finalitat premiar el interès per recuperar i difondre el patrimoni industrial de Catalunya, amb l’objectiu de sensibilitzar l’opinió pública sobre la importància del patrimoni industrial, testimoni de la nostra història.

press-clock 5 décembre 2018