• Tallers d'estiu 2019

Tallers d'estiu 2019

"Vacances al Museu" convida els més petits a descobrir la ciència i la tècnica

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) proposa tallers infantils per aprofitar les vacances d'estiu descobrint el món de la ciència i de la tècnica.

S'ofereixen una sèrie d'activitats al voltant de la ciència i la tècnica per aprendre, de manera lúdica i entretinguda, aspectes relacionats amb la festa i la cultura, el món de la robòtica,la química, el tèxtil, l'animació audiovisual, el teatre i les emocions. Estan dirigits a nens i nenes de 5 a 12 anys i es desenvolupen en diferents espais del museu.

Els tallers s'ofereixen la darrera setmana de juny, tot el juliol i les dues primeres setmanes de setembre de 2019. Els tallers es fan en horari de matí, de 9 a 14 hores, i també es posa a disposició dels usuaris un servei d'acollida de 8 a 9 hores i de 14 a 15 hores.

 

Inscripció

Es pot formalitzar la inscripció als tallers trucant al telèfon 93 789 22 44, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, a partir del dilluns 20 de maig fins al divendres 14 de juny de 2019.

Les places són limitades i s'atorgaran per rigorós ordre de trucada.

 

Programa

25, 26, 27 i 28 de juny | FESTA I CULTURA
Aquesta setmana coneixerem la Festa Major de la nostra ciutat i farem una passejada pel modernisme. Visitarem edificis emblemàtics com: la Casa Alegre, el Casino i el vestíbul de l’Ajuntament, on s’exposen els gegants. Aprendrem alguns dels balls més populars de Terrassa.

2, 3, 4 i 5 de juliol | EL MÓN DE LA ROBÒTICA
En aquests tallers aprendrem què és un robot i quines funcions pot fer. Parlarem dels diferents robots que ens envolten en el nostre dia a dia i entendrem com diferenciar-los de les màquines.

  • Grup A (de 5 a 8 anys): Sabem què és un robot? Tindrem l’oportunitat de conèixer i fer diverses activitats amb els robots del Museu. Construirem una petita màquina que ens podrem endur a casa. Preu: 60€/setmana.
  • Grup B (de 9 a 12 anys): Construeix el teu primer robot. Experimentarem amb el món de la robòtica i construirem el nostre primer robot. Preu: 80€/setmana.

8, 9, 10, 11 i 12 de juliol | ENS DIVERTIM AMB LA QUÍMICA
La química està present en el món que ens envolta i dedicarem aquesta setmana a conèixer-la una mica millor. Ho farem a través de l’experimentació i la visita a l’exposició “Tot és Química”, remodelada recentment, on veurem els darrers avenços tecnològics com els teixits intel·ligents, nous usos en la medicina, etc.

15, 16,17,18 i 19 de juliol | EL TÈXTIL: PASSAT, PRESENT I FUTUR
Aprofitarem tot el que tenim al nostre abast per parlar del tèxtil des del passat passant pel  present i arribant al futur. Visitarem el Centre de Documentació i Museu Tèxtil on visitarem l’exposició “Vestits de pel·lícula”.

22, 23, 24, 25 i 26 de juliol | STOP-MOTION
En aquest taller crearem petites animacions fomentant la creació a través de la narració visual. Parlarem de diferents tècniques d’animació. Entre tots crearem una petita història animada potenciant la creativitat individual i grupal.

2, 3, 4, 5 i 6 de setembre | FEM TEATRE
Treballarem diferents tècniques d’expressió i la improvisació. Amb diferents materials farem el vestuari, les màscares i els decorats. L’últim dia de taller posarem en escena una petita obra que haurem preparat tota la setmana. Divendres a les 13.00 h, podran venir els pares, familiars o amics a veure els petits/es actors i actrius.

9 i 10 de setembre | LES EMOCIONS
Aquest taller el dedicarem a treballar les emocions. Parlarem de les entitats de Terrassa que es dediquen al bé comú; Fupar, Prodis, Creu Roja, ... Visitarem “El Rebost” entitat que es dedica a la distribució d’aliments a persones vulnerables. Recollirem aliments i els portarem al Rebost.

 

Més informació

Descarregar fulletó informatiu.

Vous voulez être au courant des activités familiales ? Se souscrire

Type d'activité:

Catégorie: Famille

Durée:

Prix: 75€ per setmana (consulteu setmanes amb preus especials)

Dates:

No dates availables