Presentació del número 7 de la revista 'Eix' a Torelló

La publicació dedica el dossier central a la indústria de la fusta

El dimarts 18 de juny tindrà lloc a Torelló (Osona) la presentació del número 7 de la revista Eix. Cultura industrial, tècnica i científica. L’acte públic de presentació es farà a les 19.00 hores a la Biblioteca Dos Rius de Torelló i comptarà amb la intervenció de Jaume Perarnau, director del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC); Gerard Verdaguer, director del Museu de la Torneria de Torelló, i la historiadora Rosa Serra, tots tres membres del consell de redacció de la revista Eix.

Eix és una publicació semestral divulgativa que vol donar a conèixer i difondre el patrimoni i la cultura científica i tècnica de la societat industrial catalana. La revista està editada pel mNACTEC i el seu Sistema Territorial. Presenta un dossier central que tracta en profunditat un tema concret; articles sobre elements destacats del patrimoni industrial català, marques emblemàtiques o patrimoni desconegut; dobles pàgines fotogràfiques; col·laboracions i perspectives d’especialistes; entrevistes, i propostes d’escapades pel patrimoni industrial, entre d’altres.

El número 7 de la revista dedica el dossier central a la indústria de la fusta i, entre d'altres temes, presenta articles sobre els nous usos dels molins paperers, una ruta pel patrimoni industrial del barri  barceloní de la Barceloneta i una entrevista al poeta Carles Duarte al Museu del Ferrocarril de Móra la Nova.

Web de la revista ‘Eix’

Aquest acte tindrà lloc a la Biblioteca de Torelló (Plaça Vella, 6, Torelló).

Vous voulez être au courant des activités de diffusion ? Se souscrire

Type d'activité:

Catégorie: Recherche et divulgation

Durée: 1 hora

Prix: Gratuït

Dates:

No dates availables