JEP | Concurs de fotografia MNACTEC Inspira

Es proposen 4 reptes fotogràfics als espais de l'antiga fàbrica tèxtil del Vapor Aymerich, Amat i Jover

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), els dies 8 i 9 d'octubre de 2022, us convidem a participar al concurs de fotografia MNACTEC Inspira, a través dels espais de l'antiga fàbrica tèxtil del Vapor Aymerich, Amat i Jover, actual seu del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC).

El concurs convida a assolir 4 reptes fotogràfics que us proposarem el cap de setmana del 8 i 9 d'octubre, a l'entrada del museu (només cal anar-hi un dels dos dies). Les fotografies s'hauran de fer dins el recinte del MNACTEC i han de ser inèdites. Per optar al premi cal presentar una imatge per a cada repte fotogràfic. El Jurat escollirà les millors fotografies entre totes les propostes presentades.

La tècnica és lliure i podeu utilitzar qualsevol tipus de dispositiu de captura fotogràfica. L'entrega d'imatges es farà en format digital.

L’activitat l’organitzen conjuntament el MNACTEC i la Xarxa Fotogràfica de Terrassa.

 

Inscripció

La participació al concurs està oberta a tots el públics i és una activitat gratuïta.

Per participar, us heu d'inscriure prèviament a l'activitat mitjançant aquest formulari.

Tant el dia 8 com el dia 9 d'octubre podreu recollir a la recepció del museu les instruccions amb els reptes fotogràfics que us proposem. Fins llavors es mantindran en secret!

 

Participació

Per participar al concurs és imprescindible respectar la normativa i l’horari del MNACTEC, i seguir les indicacions del personal de sala.

Està permès l'ús de trípode o monopeu si no entorpeix la circulació de visitants.

 

Presentació de fotografies

Hi haurà 4 reptes fotogràfics i haureu de presentar 4 fotografies, una fotografia per a cada repte.

Les fotografies les haureu d’enviar a mnactecinspira@gmail.com, en format jpg, sense marques d'aigua. Es valoraran positivament les imatges amb bona resolució (a partir de 4.000 píxels pel costat llarg).

En el cos del missatge, caldrà que hi feu constar: nom i cognoms de l’autor i telèfon de contacte.

La data límit per enviar les imatges serà l'11 d'octubre de 2022.

 

Jurat

El jurat escollirà les fotografies guanyadores entre totes les propostes participants. Estarà format pels professionals següents:

  • Paulo Cacais. Artista visual, curador d'art i director artístic d'Emotiva, Festival Internacional de Fotografia Contemporània.
  • Sonia Giménez Bellaescusa. Fotoperiodista.
  • Eulàlia Palau Tur. Cap de l’Àrea de Comunicació, Difusió i Activitats del MNACTEC.

 

Resolució

La llista de guanyadors i finalistes es farà pública el 19 d'octubre de 2022 al web del MNACTEC.

 

Premis

S’oferiran un total de 3 premis:

  • Guanyador: capsa regal de Fent País “Tot el que t'enamora de Catalunya” i un carnet per visitar gratuïtament els 27 museus del Sistema MNACTEC fins al 31 de desembre de 2023.
  • Dos finalistes: carnet per visitar gratuïtament els 27 museus del Sistema MNACTEC fins al 31 de desembre de 2023.

 

I encara més:

D’entre totes les fotografies presentades, el jurat en farà una selecció que serà exposada al MNACTEC, dins el programa oficial de l'Emotiva22, Festival Internacional de Fotografia Contemporània, a la secció d'Entitats Amigues. El Festival Emotiva22 se celebrarà a Terrassa de l'11 de novembre a l'11 de desembre.

El MNACTEC es farà càrrec de la producció i el muntatge de l'exposició. Les fotografies exposades es podran recollir a la recepció del museu durant les dues setmanes posteriors al seu desmuntatge.

 

Important

Els autors són responsables de comptar amb els permisos escaients en cas de fotografiar persones.

L'autor autoritza el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i la Xarxa Fotogràfica de Terrassa a publicar les imatges en el marc del concurs i l'exposició, sempre mencionant l'autoria de les mateixes. Qualsevol altre ús de les imatges s'ha de pactar amb l'autor.

La participació comporta l'acceptació d'aquestes bases.

La decisió del jurat serà inapel·lable. En cas de circumstàncies imprevistes, seran resoltes per l'entitat organitzadora.

Vous voulez être au courant des activités culturelles ? Se souscrire

Type d'activité:

Catégorie: Culture

Durée: Dissabte 8 i diumenge 9

Prix: Gratuït

Dates:

No dates availables