Cinema a la fresca | Ad Astra

L'astronauta Roy McBride viatja als límits del sistema solar per trobar el seu pare perdut i desxifrar un misteri que amenaça la supervivència del nostre planeta

El MNACTEC organitza el tradicional cicle de cinema a la fresca, que proposa tres sessions al pati històric del Museu. El divendres 23 de juliol, a les 21.30 h, es projectarà la pel·lícula:

AD ASTRA

L'astronauta Roy McBride (Brad Pitt) viatja als límits exteriors del sistema solar per trobar el seu pare perdut i desxifrar un misteri que amenaça la supervivència del nostre planeta. El seu viatge revelarà secrets que desafien la naturalesa de l'existència humana i el nostre lloc en el cosmos (FilmAffinity).

Direcció: James Gray.

Intèrprets: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland, Ruth Negga, Liv Tyler, John Finn, Kayla Adams, Kimmy Shields, Bayardo De Murguia, Bobby Nish, Sasha Compère, Afsheen Olyaie, John Ortiz.

2019, EUA.

Ciència-ficció, drama, thriller, aventura espacial. 2 h i 2 minuts.

Versió doblada al castellà.

No recomanada a menors de 7 anys.

 

Aforament limitat a 150 persones. Es recomana comprar l'entrada anticipada en línia o bé adquirir l'entrada anticipada presencialment al museu per assegurar la reserva de plaça per a l'activitat.

Obertura de portes a les 21.00 h. Hi haurà servei de bar durant la sessió. En cas de pluja, la projecció es farà a l'interior del museu.

 

Vous voulez être au courant des activités culturelles ? Se souscrire

Type d'activité: Cinéma

Catégorie: Culture

Durée: 2 h 2 min

Prix: 2 euros

Dates:

No dates availables