• Ciència en família: Visita guiada “El vapor”

Ciència en família: Visita guiada “El vapor”

Descobriu els secrets d’aquesta fàbrica d’espectacular arquitectura!

La visita guiada permet conèixer i valorar el paper de l’antiga fàbrica com a lloc de treball, de producció i com a espai arquitectònic, a través de la maqueta de l’edifici i els quatre espais de producció del vapor: carboneres, calderes, xemeneia i màquina de vapor.

La visita s’inicia davant de la gran maqueta de l’edifici Vapor Aymerich, Amat i Jover de Terrassa per tal que adults i infants apreciïn l’obra de l’important arquitecte modernista que va construir aquest singular edifici: Lluís Muncunill. El recorregut segueix pels espais energètics de la fàbrica, on descobrirem com hi arribava el carbó, entrarem a dins de la xemeneia i visitarem la sala de la màquina de vapor.

Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 6 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l'activitat​.

Aforament limitat a 16 persones. Cal fer reserva prèvia a través del web i arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Consulteu les mesures adoptades al MNACTEC per la Covid-19.​

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

 L'activitat disposa de bucle magnètic individual sota demanda.

Vous voulez être au courant des activités familiales ? Se souscrire

Type d'activité:

Catégorie: Famille

Durée: 1 hora

Prix: 1 euro (entrada a part)

Dates:

No dates availables