Ciència en família: Taller “Què és el so?"

Ens sorprendrem amb les propietats del so tot experimentant amb materials ben diferents

Xxxxt... Escolta! Cada dia sentim centenars de sons diferents. Al carrer, a l’escola, a casa... Però què en saps del so? En aquest taller descobrirem plegats què és el so, quines propietats té i com el percebem.

I com ho farem? Tocarem unes campanes i sentirem el so que fan i desvetllarem fenòmens sonors desconeguts que ens ajudaran a entendre les propietats del so i com el percebem. 

Activitat recomanada de 4 a 6 anys.

Idioma: català

Condicions:

  • Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.
  • Es recomana fer reserva prèvia al formulari de reserves d’aquesta pàgina.
  • Es recomana arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Les reserves es mantindran fins a 5 minuts abans de l’hora d’inici. Si no recolliu les entrades abans d’aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les places es posaran a disposició d’altres visitants.

→ Accessibilitat:

  • Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.
  •  L'activitat dispos

Vous voulez être au courant des activités familiales ? Se souscrire

Type d'activité:

Catégorie: Famille

Durée: 1 hora

Prix: 1 euro (entrada a part, els menors de 16 anys tenen entrada gratuïta)

Dates:

samedi 15 de juin de 2024 - 18.00

Réservations


J’accepte la Politique de confidentialité et j’autorise l’Agence catalane du Patrimoine Culturel, organisme de droit public qui dépend du Département de Culture et gère le Musée National de la Science et de la Technique de Catalogne (MNACTEC), à traiter mes données dans le but de m’envoyer des communications liées à l’activité à laquelle je me suis inscrit.