#JEP | Recital 'POETES Elles tenen la paraula' (Joan Massotkleiner i Toti Soler)

Un espectacle que posa veu i música a la poesia de dones que han esdevingut clàssiques catalanes contemporànies

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), el mNACTEC presenta POETES Elles tenen la paraula, un espectacle que posa veu i música a la poesia de dones que han esdevingut clàssiques catalanes contemporànies. La força i la diversitat dels versos de Maria Antònia Salvà, Maria-Mercè Marçal, Clementina Arderiu, Rosa Leveroni, Montserrat Abelló, Maria Àngels Anglada, Quima Jaume, Marta Pessarrodona, Teresa Pasqual, Cèlia Sànchez-Mústich, Vinyet Panyella, agafen ara una nova dimensió: un captivador contrast artístic i interpretatiu a través de la veu inconfusible i plena de matisos de Joan Massotkleiner i la sempre sensible, emotiva i transparent guitarra del mestre Toti Soler.

La col·laboració artística de Massotkleiner i Soler s'inicià ara fa quatre anys. Junts han actuat arreu de Catalunya amb diferents recitals músicoliteraris: El món perdut de Salvador Espriu, Intensament Vinyoli, U, set u, quatre SEGAR i BATRE i, més recentment, LLULL - Mística i Faula, L'Ovidi, poema sense acabar i SATÍRICS –Antologia Bufa de Pere Quart.

Joan Massotkleiner va iniciar la seva carrera professional com a actor l’any 1993, que l’ha portat a nombrosos escenaris teatrals, platós de cinema i televisió, i estudis de ràdio. Ha protagonitzat recitals de poesia i prosa amb acompanyament musical i ha estat narrador de sèries documentals i doblador.

Toti Soler és guitarrista, compositor i cantant, però, per damunt de tot, músic de poemes. Quan toca i canta, parla d'amor i d'enyor, posa música amb melodia clara a la veu dels poetes. Nascut a Vilassar de Dalt, és una de les figures més destacades de la música contemporània a Catalunya.

Aforament limitat. Cal fer reserva prèvia a través del botó Reserves, fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.

Vous voulez être au courant des activités culturelles ? Se souscrire

Type d'activité:

Catégorie: Culture

Durée: 1 hora

Prix: Gratuït

Dates:

No dates availables