• #Nit dels Museus | Concert de Paula Valls

#Nit dels Museus | Concert de Paula Valls

En un concert al pati històric, presentarà l'àlbum I AM, on s’entrellacen la música negra (soul, blues i jazz) i el folk més americans

Amb motiu de la Nit dels Museus, Paula Valls oferirà un concert al pati històric del mNACTEC. En un concert en format duet, la cantant de Manlleu ens presentarà el seu primer treball de llarga durada, I AM (2018), on s’entrellacen la música negra (soul, blues i jazz) i el folk més americans.

I AM, completament dirigit per ella, és un treball on Paula Valls (Manlleu, 1999) s’atreveix a parlar d’experiències pròpies i vivències recents, en un to molts cops trist, ple de comiats, però sempre amb esperança. Aquesta és la seva carta de presentació on es mostra tal com és.

LA PREMSA HA DIT:

Pocs projectes musicals aglutinen tants elogis en tan poc temps. Encara que Paula Valls, la protagonista d’una nova història professional i personal de talent precoç, fugi de la pluja d’alabances que, sembla, no paren des que ha donat ha conèixer el seu primer E.P, Black and White. La veu de Valls brilla amb la mateixa força que la que ella dedica a regatejar elogis. “No busco el virtuosisme, només l’expressivitat”, sol repetir com a lema d’una marca personal que insisteix en no deslligar de la banda que l’acompanya.
ALBERT DOMÈNECH - LA VANGUÀRDIA

“17 años en el DNI, un siglo en la voz”
Sus rizos ríen. Sus ojos ríen. Pero su voz llora o sacude. Nadie diría que Paula Valls tiene 17 años. No es la única sorpresa: también descoloca su sonido tan ‘black’ (con influencias del jazz y de la música afroamericana).

NÚRIA MARTORELL - EL PERIÓDICO

Aquesta activitat té un aforament limitat i es recomana fer reserva de plaça a través del botó Reserves de la columna dreta d'aquesta pàgina.

 

 

[El concert de Paula Valls substitueix l’actuació de Gemma Humet, que s’ha cancel·lat per motius de salut.]

Do you want to receive updates on cultural activities? Subscribe

Activity type: Show

Category: Culture

Duration: 1 h 15 min

Price: Gratuït

Dates:

No dates availables