• L'aigua que treu la fam

L'aigua que treu la fam

L'exposició "L'aigua que treu la fam" està pensada com un pas més per dimensionar la importància de l'existència i la cura de l'aigua

Del 11 de octubre de 2011 al 29 de abril de 2012

L'exposició L'aigua que treu la fam està pensada com un pas més per dimensionar la importància de l'existència i la cura de l'aigua, de manera que, com a individus, siguem capaços de veure el que podem aconseguir mitjançant la correcta gestió sostenible d'aquest vital recurs.

L'objectiu principal de la mostra és evidenciar la importància de dur a terme una gestió sostenible de l'aigua, com a part de les capacitats necessàries per assegurar la productivitat del territori, tant a nivell urbà com a nivell rural, això en les diferents escales (local, regional, etc.), així com la importància que té en la disminució de la vulnerabilitat davant les amenaces climàtiques i ambientals a què s'enfronten les comunitats. 

L'exposició ha estat organitzada pel mNACTEC amb el Grup de Gestió Sostenible de l'aigua (AquaSost) de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Acció contra la Fam, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i l'Ajuntament de Terrassa (regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional).

Àmbits:

  1. Aigua per a la vida
  2. Crisi de l'aigua
  3. Gestió sostenible de l'aigua
  4. Aigua i sobirania alimentària
  5. Casos d'estudi: La transformació socio-ambiental del Morro de Moràvia a Medellín (Colòmbia) i sanejament sostenible i reutilització de l'aigua regenerada al Semiàrid del nord-est del Brasil.