INAUDITO, l'aventura de sentir-hi

INAUDITO és una exposició itinerant, divulgativa i interactiva, que et desvetllarà tots els misteris del sistema auditiu

Del 16 de febrer de 2011 al 10 de juliol de 2011

L'exposició posa en relleu la importància del sentit auditiu, donant a conèixer el seu funcionament i de quina manera podem i hem de cuidar-lo. Per mitjà de 20 mòduls interactius la mostra descobreix per què sentim, quin és el camí que recorren les ones sonores fins a arribar al cervell, com d'important és per a la nostra vida social gaudir d'una bona audició i quines solucions existeixen actualment als problemes auditius.

INAUDITO t'ajuda a entendre el procés auditiu des dels aspectes fisiològics, als aspectes més socials, passant per un recorregut històric que mostra al visitant l'evolució tecnològica desenvolupada en aquest camp. Participa en les activitats, juga amb el so i interactua amb altres visitants.

GAES, l'empresa líder en solucions auditives, ha impulsat aquesta iniciativa pionera a Espanya, realitzada sota els auspicis del Museo Nacional de Ciencia y Tecnología de Madrid. 

Àmbits: 

  1. PAISATGES SONORS
  2. LA MÀQUINA DE L'OÏDA
  3. TÚNEL DEL SILENCI
  4. QUINES SOLUCIONS EXISTEIXEN