Tot és química (I)

Visita guiada a l'espai expositiu "Tot és química" per conèixer les bases de la classificació dels diferents elements i com es van descobrint. 


Descripció:

Visita guiada a l'espai expositiu "Tot és química" per conèixer les bases de la classificació dels diferents elements i com es van descobrint. Diversos experiments ajuden a entendre propietats dels elements, així com les propietats que la química pot conferir a objectes quotidians, com sabates, raquetes o teixits. Es reflexiona sobre les aplicacions de la química a la vida quotidiana i es coneixen les darreres recerques en teixits, salut, etc. També es reflexiona sobre l'impacte de la química en la societat, la salut i l'entorn.

L'aforament a l'exposició "Tot és química" és limitat i es reserva exclusivament als grups concertats. Per assegurar la qualitat de la visita es considera que els grups sense monitor hi podran accedir solament quan no hi hagi cap grup concertat dins l'exposició.  

Objectius:
  • Conèixer la gran diversitat d'aplicacions de la química a la vida quotidiana.
  • Reflexionar sobre l'impacte en la societat, el tipus de vida, la salut, els esports i, en general en totes les activitats de la vida quotidiana.
  • Analitzar-ne els efectes positius i negatius.
Nivells educatius:
Educació primària - Cicle mitjà d’educació primària
Educació primària - Cicle superior d’educació primària
Competències:
Educació primària
Competència comunicativa lingüística i audiovisual
Competència d’aprendre a aprendre
Competència d’autonomia i iniciativa personal
Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic
Competència social i ciutadana

Tipus d'activitat: Visita guiada

Preu: 96€ / grup (màxim 30 persones)

 

Durada: 1 hora

Reserves: 93 789 22 44 serveiseducatius.mnactec@gencat.cat