Epidèmies i pandèmies

Visita guiada a l'exposició 'Epidèmies i pandèmies' per descobrir les relacions entre salut i malaltia al llarg de la història


Descripció:

Visita guiada a l'exposició “Epidèmies i pandèmies”, on descobrirem la gran varietat d'organismes que viuen al planeta, com es relacionen i com evolucionen constantment, tot relacionant-los amb l'ésser humà.  Farem un breu repàs als conceptes de salut i malaltia i com han anat canviant al llarg del temps. A través del Dr. Ferran i el Laboratori de Microbiologia de Barcelona, coneixerem com la ciència ens ajuda a lluitar contra les malalties i descobrirem el món dels microorganismes i el desenvolupament de vacunes i antibiòtics.

Objectius:
  • Donar a conèixer les relacions entre salut i malaltia al llarg de la història i com s'ha anat avançant en el seu coneixement amb l'ajut de la tecnologia.
  • Entendre la importància del descobriment del món microscòpic per lluitar contra la malaltia tot descobrint personatges clau en la història de la medicina com el Dr. Ferran i la seva gran aportació al món de les vacunes.
  • Observar quins tipus d'organismes ens envolten i les relacions entre ells, així com conèixer una mica més el món invisible que ens envolta per entendre situacions com l'actual pandèmia de Covid-19 i com afecten les nostres actituds.
Nivells educatius:
Educació primària - Cicle superior d’educació primària
Competències:
Educació primària
Competències artística i cultural
Competència d’aprendre a aprendre
Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic
Competència social i ciutadana

Tipus d'activitat: Visita guiada

Preu: 86€ / grup (màxim 30 persones)

 

Durada: 1 hora

Reserves: 93 789 22 44 serveiseducatius.mnactec@gencat.cat