Som elèctrics! | Congrés sobre el vehicle elèctric

Tercer congrés sobre el vehicle elèctric

 

Som Elèctrics! vol ser un espai de divulgació i reflexió sobre nous models, tecnologies i experiències al voltant del vehicle elèctric. La tercera edició del congrés sobre el vehicle elèctric tindrà lloc del 19 al 21 d'abril del 2018 al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

En un moment en què el ràpid avanç de la tecnologia i els estralls de la contaminació fan necessari prendre decisions valentes i actuacions conjuntes, Som Elèctrics! té la voluntat d’informar, presentar la tecnologia actual i futura i acostar els assistents a les ciutats del futur, que han de ser ciutats intel·ligents però humanes i on la mobilitat serà un factor clau.

El congrés abordarà diverses temàtiques de la mà de científics experts en salut i tecnologia i d'empreses que aposten pel canvi. Els continguts de Som Elèctrics! s’estructuren en quatre blocs, distribuïts en dos dies: Salut i societat, Societat i mobilitat, Tecnologia i empresa i Connectivitat i societat.

Paral·lelament, el mNACTEC oferirà una exposició sobre la contaminació i el seu impacte en la salut, així com la història i els avenços en els vehicles elèctrics.

Informació i inscripcions gratuïtes al web de Som Elèctrics.

Vols estar al dia de les activitats divulgatives? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Altres

Categoria: Recerca i divulgació

Duració: Tot el dia

Preu: Gratuït

Dates: