• El mNACTEC dels més petits: Espectacle ‘El professor ecològic’ amb la companyia BiciCòmic

El mNACTEC dels més petits: Espectacle ‘El professor ecològic’ amb la companyia BiciCòmic

Un professor boig per les deixalles ens explica la seva TEO-RRIA i els seus efectes sobre el medi ambient.

Un professor ens explicarà la seva teoria sobre el consum, els residus i la seva reutilització. Amb diversió, alegria i humor ens mostrarà de quina manera hem de respectar el medi ambient: Reutilitzant, Reciclant i Reduint.

L’espectacle és participatiu i s’interactua amb el públic. Cada gest és un gag i cada residu que es presenta mostra una manera de reutilitzar-lo i un joc diferent.

La companyia BiciCòmic és una creació del clown Toni Porcar, un artista de teatre amb més de 25 anys d’experiència. Ha creat i interpretat diversos espectacles familiars i pedagògics, especialitzats en l’ecologia i el respecte al medi ambient.

Activitat recomanada a partir de 5 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant el taller.

Aforament limitat a 85 persones. Cal fer reserva prèvia a través del web i arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Consulteu les mesures adoptades al mNACTEC per la Covid-19.​

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

 L'activitat disposa de bucle magnètic individual sota demanda.

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Espectacle

Categoria: Família

Durada: 1 hora

Preu: 1 euro

Dates:

diumenge 6 de desembre de 2020 - 12.00

Reserves
Accepto la Política de privacitat i consento que l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entitat de dret públic que depèn del Departament de Cultura i que gestiona el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), tracti les meves dades amb la finalitat de remetre comunicacions relacionades amb l'activitat a la qual m'he inscrit.