Presentació

Congrés internacional sobre la qüestió de l'habitatge obrer i la seva periodització, diversitat, morfologia i organització. El congrés anirà més enllà del treball de camp i incorporarà altres disciplines com ara la història de les ciències i de la tecnologia, la sociologia, l’arquitectura, l’urbanisme i la història econòmica i social, entre d’altres.

Organitzat pel Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) amb la col·laboració del Comitè Internacional per a la Conservació i Defensa del Patrimoni Industrial (TICCIH) i l'Association pour le patrimoine industriel de Champagne-Ardenne Grand Est (APIC).

Obert el termini per presentar propostes de participació

Es podran presentar propostes de participació a través de comunicacions i pòsters abans del dia 30 de juny de 2018Consulta les temàtiques del Congrés.

Les propostes de comunicació, tant de comunicacions com de pòsters, cal presentar-les amb un títol, autor i resum-abstract no superior als 500 caràcters (espais inclosos). Les propostes s’han d’enviar al correu info.mnactec@gencat.cat.