Certamen de creació literària i de lectura científica i tècnica

El II Premi Literari mNACTEC per a joves pretén, mitjançant la creació de poemes i contes, estimular noves mirades que posin en valor elements històrics, científics i tècnics al llarg de la història i concretament en el període del Renaixement.

El Premi Literari, ideat pel Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), està pensat perquè els alumnes de segon cicle d’ESO prenguin consciència de la importància de pensar, crear i llegir en veu alta en públic.

El tema d’aquest any és la figura de Leonardo da Vinci i, com a exemple, es parteix de l’exposició “Leonardo da Vinci: el geni i els invents” que el mNACTEC acull durant el primer semestre del 2017.

El jurat valorarà la qualitat literària i l’originalitat de les obres i l’expressivitat dels alumnes durant la lectura. Es premiaran els tres millors treballs de cada categoria (poema o conte). A més, s’atorgarà un premi especial a un centre educatiu, valorant, a part dels criteris generals, el grau de participació de l’alumnat en el concurs.

Més informació i bases:

http://mnactec.cat/ofertaeducativa/premi_literari/