Una altra mirada

Del 17 de novembre de 2009 al 17 de gener de 2010Ofereix una altra mirada al fenomen migratori i recalca la importància de la convivència entre les diferents cultures

La Creu Roja presenta al mNACTEC Una altra mirada, una exposició que està adreçada a la població autòctona i estrangera i que pretén fomentar el coneixement de l’altre per tal de facilitar la convivència i la comunicació, i cerca l’impacte emocional a través de la imatge. 

Els continguts de l’exposició s’han creat partint dels principis d’imparcialitat, independència i neutralitat de la institució, i es pretén oferir “una altra mirada” sobre el fenomen migratori. L’objectiu és fer arribar un missatge lliure de connotacions i estereotips, des d’una vessant normalitzadora, acceptant el fet migratori com un dret universal de les persones. Parteix del tret comú que ens caracteritza a tots, som éssers humans, independentment de les nostres procedències; els sentiments, la família, la recerca d’un futur millor és un denominador comú en l’ésser humà, on tots ens podem sentir reconeguts.