Campions del motociclisme

Del 11 de desembre de 2014 al 22 de juny de 2015Un recorregut a les diverses modalitats del motociclisme, a través de la indumentària dels pilots

L’exposició temporal “Campions del motociclisme” fa un recorregut per les diferents modalitats esportives del motociclisme (el trial, l’enduro, el motocròs, el ral·li raid i la moto GP) i mostra deu vitrines amb els equipaments amb què destacats pilots han guanyat competicions.

Es presenten els palmaresos, que donen a conèixer les fites assolides, d’alguns dels millors pilots de la historia del motociclisme: Toni Bou, Marc Coma, Toni Elias, Gerard Farrés, Takahisa Fujinami, Javi García Vico, Marc Guasch, Juan Pedrero, Laia Sanz i Jordi Viladoms. L’exposició pretén donar un pas més enllà de presentar aquestes primeres figures. Així doncs, endinsa el visitant en el món de l’equipament tècnic tèxtil pel motociclisme, i es pot conèixer la indumentària que porten els protagonistes de les curses: cascs, jaquetes, granotes, protectors, etc. La mostra fa atenció també als teixits tècnics amb què està feta la indumentària, elements clau per l’èxit a les competicions perquè han de garantir la llibertat de moviments, la comoditat i sobretot, la protecció i la seguretat del pilot.  

Àmbits:

  1. EQUIP, PROTECCIONS I TEIXITS (MOTO GP, RAL·LI RAID, ENDURO, MOTOCRÒS I TRIAL)
  2. ELS PILOTS